Dom > Vijesti > Sadržaj

Shenzhen Dengfeng Power Supply Co, Ltd Jiangxi biljka je završena

May 14, 2019

QQ图片20190505103247


Shenzhen Dengfeng Power Supply Co, Ltd Jiangxi Plant je dovršen. Nova tvornica se zove Dengfeng Tehnologija (Jiangxi) Co, Ltd


Jiangxi Dengfeng se nalazi u okrugu Quannan, Južna Kina. Nalazi se u blizini provincije Guangdong. Promet je razvijen i potrebno je samo 4 sata vožnje od Quannana do Shenzhen. Udaljenost je oko 300 km. U budućnosti će se željeznička pruga brzo povezati sa Shenzhen. Stoga, Jiangxi Dengfeng budućnost je vrlo važna proizvodna baza za cijeli summit poduzeća.


Nova tvornica ima samostalnu industrijsku zgradu s površinom od preko 10.000 četvornih metara. Ima hitnu rasvjetu i radionice za proizvodnju električne energije u hitnim slučajevima, radionice preciznog metalnog štancanja, radionice za proizvodnju strojeva za precizno injekcijsko prešanje, automatske radionice za elektrostatičko raspršivanje i proizvodnju površinske i precizne elektronike.


U budućnosti će proizvodna baza proizvoditi više od 200 milijuna juana proizvoda godišnje za Dengfeng. Istodobno, on će dodati najmanje 100 radnih mjesta u lokalnom području.