Dom > Vijesti > Sadržaj

LED rasvjeta proizvoda na tržištu Japana

Jul 28, 2015

Najprije, Japan LED rasvjeta certifikaciju norme


Prema Te informacije istraživanja, Japan ima je nijedan službeni LED rasvjeta sigurnosnim standardima i certificiranje. Japan električne žarulje udruga proizvođača pripremio japanski industrijski standard (JIS) za LED svjetiljke sigurnosne specifikacije originalnih podataka, ali to će se odobriti samo do sljedeće godine. U ovom trenutku, niska cijena LED svjetla zauzeli cijeli na tržištu, uvođenje LED rasvjete standarda blizak, inozemne tvrtke sada želite unijeti Japan tržištu, pogledajte sljedeće dvije certifikaciju norme.


1, JIS certifikata (japanski industrijski standardi)


ZIS je nacionalne industrijske standardne zakone i priznata, dobrovoljne standarde. ZIS certifikaciju norme za metode mjerenja treba provjeriti model broj, dimenzije, funkcija i sigurnosni aspekti proizvoda. Kada je proizvod kvalitete sukladan JIS standardi za osiguranje kvalitete, može se glatko staviti u Japanski tržište. U inozemstvo tržišta ukupno 12 zemalja i regija sada koristi ZIS certifikata standardne: Koreja, Sjeverna Koreja, Kina je Tajvanu, Kina, Indonezija, Filipini, Mianmar, Tajland, i Vijetnam, i Malezija, i Indiju i Meksiko.


2, PSE certifikata


Htio da unesete Japanski tržište električne kompanije, sigurnost PSE je obvezno certificiranje. PSE ima 2 vrste certifikacijski znakovi: PSE Diamond certifikacijskog znaka (obavezno) je korišten za određeni proizvod, PSE krug oznake (dobrovoljni) se koristi za sobe određenog proizvoda. I ovaj certifikat samo Japan preuzeti odgovornost proizvođača ili uvoznika, a ne stranih proizvođača, u Japan stroga certifikata i ima visok ugled.