Dom > Znanja > Sadržaj

Aktualni problemi vatru Pomoćna svjetla

Jul 28, 2015

Požara Pomoćna svjetla je požara evakuacija i protupožarne sadržaji, vatra osoblje brzo evakuirano i vatrogasci ušli u zgradu za vatrogasce ima izuzetno važnu ulogu u. Ali u svakodnevnim vatru inspekcija našao, jedinica vatru hitne rasvjete, odabir, instalaciju i korištenje, postoje mnogi problemi, požar hitne rasvjeta u kritičnom trenutku dospijeća uloga.

Prvo, trenutni problemi vatru Pomoćna svjetla aplikacija.


1, nepravilan izbor.


Neke jedinice će vatra Pomoćna svjetla i civilnog svijetla zbuniti, dok svjetla na liniji, nije razumio stanje požara kod zahtjevi za požar Pomoćna svjetla, a ne bez kvalitete proizvoda nacionalnog vatrogasnog ispitni centar kvalificirani, s ili bez proizvodnje dozvola proizvođača proizvoda.


postavljena 2, dijelove.


Mjesto postavljanja Pomoćna svjetla vatre, razmak i visinu, su u Nacionalni požar kod zahtjeva, ali u same instalacije, dizajn jedinice na zahtjev dizajn, i koristite nije instaliran prema zahtjevima pune, rezultiralo požara Pomoćna svjetla instalaciju rupa.


3, postaviti broj nedostataka.


Mnogi korisnici često jednostrano provođenju ekonomske koristi, ignorišući sigurnost, vatra Pomoćna svjetla na setu, previše, i čak i neke jedinice još uvijek su prazni, čak i postavljanje požara Pomoćna svjetla mjesto, količina ne može biti zajamčena.


4, nepravilno održavanje.


Pomoćna svjetla oprema u dobrom stanju je uvijek nezadovoljavajući, često može vidjeti koristeći uređaj bez prekida veze energije za Pomoćna svjetla ili oštećenja rasvjetu nije sanirana, održavanje ili nedostatka znanja čini održavanje svjetiljke za Pomoćna svjetla je poboljšanje dok je gubitak