Dom > o nama

Dengfeng D.o.o. je privatna tvrtka osnovana u 2009, specijaliziran za dizajn i proizvodnju niza setove pretvorbe Pomoćna svjetla uključuje sveobuhvatan izbor LED setove te uređaje.

Tvrtka koncentrira na promicanje svoje proizvode putem OEM gosti i po potrebi daje rada i materijala za obavljanje izmjena rada, čime se osigurava setove pretvorbe su ispravno ugrađeni u skladu s odgovarajućim standardima Europske, Australiji, Americi i Britanci.

Mi zapošljavamo više od 100 lokalnih osoblja i ponosni na našu razinu zadovoljstva odličan isporuke. Većina naših proizvoda su poslani na osnovi dostava sljedeći dan, obično narudžbu primio prije podne bit će poslani za isporuku sljedeći dan, vrijeme navedeno uz nadoplatu.

Dengfengand #39; s doživjeli usluga inženjera vješt, tehnički i #39; na stranici i njegovživot #39; usluga. Moduli proizvedeni i/ili baterije dobivate potpuno zajamčena.

Nakon što se preselila u našoj ugovoriti 3300 četvornih metara tvornici danas, gosti su sada u mogućnosti da imaju koristi od povećanja kapaciteta i učinkovitosti koristila Ova investicija.